دریافت مشاوره
منوی دسته بندی

عوارض‌های عینک زدن

عوارض‌های عینک زدن | دیدآوران

برجسته‌ترین اقدامی که برای رفع مشکل ضعف بینایی انجام می‌گیرد استفاده از عینک است. استفاده از عینک اصلاحی به بازیابی بینایی از دست رفته کمک می‌کند، با این حال، راه حل دائمی برای مرتفع ساختن مشکل ضعف بینایی نیست. با این وجود، استفاده از عینک به مقابله موثر با مشکل کمک می‌کند. به هر حال، واقعیت این است که استفاده از عینک گاهی اوقات می‌تواند بسیار دردسرساز باشد. گاهی اوقات عوارض‌های عینک زدن آن را به یک گزینه نامطلوب تبدیل می‌سازد. در سناریوهای خاصی، استفاده از عینک می‌تواند ما را برای انجام یک کار یا لذت بردن از یک فعالیت درمانده سازد. به عنوان مثال، لذت تماشای یک فیلم سه بعدی با عینک بسیار مشکل است. با این وجود، مشکلات متعدد دیگری نیز وجود دارد که فقط افرادی که عینکی هستند می‌توانند آنها را درک نمایند.

آیا عینک زدن عوارض دارد؟

در حالی که استفاده از عینک می‌تواند بینایی را فوراً بهبود بخشد، اما بهترین راه حلی نیست که بتواند علت اصلی مشکل بینایی را برطرف سازد. اکثر مردم در طول استفاده از عینک، کیفیت بینایی اصلی خود را از دست می‌دهند. از این رو با گذشت زمان، برای “بهبود” بینایی خود به نسخه قوی‌تری نیاز خواهند داشت. مثلا اکثر افراد نزدیک بین با گذشت زمان دچار پیشرفت نزدیک بینی می‌شوند. استفاده از عینک بر اندازه چشمان ما نیز تأثیر می‌گذارد. تحقیقات زیادی در مورد تأثیر عینک بر روی تغییر شکل کره چشم انجام شده است. عینک زدن باعث طولانی‌تر شدن کره چشم می‌شود و اگر این عضله در فشار مداوم باشد، ممکن است برای بازگشت به اندازه طبیعی، بیمار مشکل داشته باشد.

عوارض‌های عینک زدن | دیدآوران

عوارض‌های عینک زدن

عوارض‌های عینک زدن کدامند

با این که مزایای عینک زیاد است اما دارای معایبی نیز هست. در اینجا برخی از رایج‌ترین عوارض جانبی استفاده طولانی مدت از عینک آورده شده است:

1- ناتوانی دیدن در نیمه شب: اگر نیمه شب ناگهان از خواب بیدار شوید و نتوانید محیط اطراف خود را تشخیص دهید، می‌تواند بسیار ترسناک باشد. اشیاء می‌توانند به صورت چهره‌های ترسناک ظاهر شوند و رسیدن به توالت می‌تواند به یک مسیر سخت تبدیل شود.

2- عوارض آب و هوایی: افرادی که از عینک استفاده می‌کنند با عوارض آب و هوا آشنا هستند. رطوبت باعث مه آلود شدن لنز عینک‌ها می‌شود. عینک بیشتر از لنزهای تماسی تحت تأثیر عناصر محیطی قرار می‌گیرد. دید ممکن است با بارش یا لنزهای مه آلود مسدود گردد.

3- اگر عینکی باشید، متوجه خواهید شد که نظرات ناخواسته مردم چقدر می‌تواند نا امید کننده باشد. برخی از افراد احساس می‌کنند که در عینک ظاهر خوبی ندارند و از ویژگی‌های بصری آنها کاسته می‌شود.

تلفن تماس مرکز مشاوره کلینیک دیدآوران: ۰۹۳۰۸۸۵۹۱۹۶

4- هر چند وقت یکبار باید عینک را عوض کنیم:

به طور معمول، نسخه عینک شما برای یک سال خوب است. اگر پزشک تغییر زیادی در بینایی شما تشخیص نداد، می‌توانید عینک خود را برای چندین سال نگه دارید. اما به هر حال نیازمند تغییر در شماره عینک هستید.

5- عدم سرعت عمل در اکثر فعالیت‌ها: یکی از بزرگترین معایب عینک این است که می‌تواند مانع از یک سبک زندگی فعال شود و برای بسیاری این می‌تواند عامل بزرگی در فرآیند تصمیم گیری باشد.

6- از آنجایی که عینک در فاصله 12 میلی متری چشم شما قرار دارد، می‌تواند دید محیطی شما را مختل سازد. بسیاری از مردم در اولین باری که عینک می‌زنند یا نسخه خود را عوض می‌کنند، تاری دید یا مشکل در تمرکز روی اشیاء را گزارش می‌دهند.

7- یکی از عوارض‌های عینک زدن این است که هرچه نسخه شما قوی‌تر باشد، لبه‌های لنز شما باید ضخیم‌تر باشد. لبه‌های ضخیم لنزها ممکن است نامطلوب به نظر برسند. برخی از درجه‌های لنز ممکن است چشمان شما را به طور غیر طبیعی بزرگ یا کوچک نشان دهند. فریم‌های نامناسب نیز می‌توانند بر روی پل بینی یا ناحیه پشت گوش شما فشار وارد کنند و باعث ناراحتی عمومی یا سردرد شوند.

8- عینک باعث می‌شود عضلات چشم شما ناکارآمد شوند. اگر عضلات خود را به چالش نکشید، ضعیف می‌شوند. این مشکل شامل عضلات چشم نیز می‌شود. عینک چرخه‌ای از وابستگی ایجاد می‌کند. هر چه بیشتر از آنها استفاده کنید، بیشتر به آنها نیاز خواهید داشت.

9- عینک باعث می‌شود دید شما باریک گردد، به دید محیطی ضربه بزرگی می‌زند و فعالیت‌هایی که به دید محیطی خوب نیاز دارند چالش برانگیزتر می‌شوند. عینک شما را مجبور می‌کند که از قسمت کوچکی از میدان دید خود استفاده کنید. این یکی از بدترین عوارض‌های عینک زدن به حساب می‌آید.

عوارض‌های عینک زدن | دیدآوران

عوارض‌های عینک زدن

سخن پایانی

اگر برای اولین بار است که از عینک استفاده می‌کنید، احتمالاً از اینکه بتوانید به درستی ببینید هیجان زده شده‌اید. با این حال، همچنین آن احساس ناخوشایند را پیدا کرده‌اید که چیزی در صورت شما وجود دارد که به آن عادت ندارید. وقتی برای اولین بار جلوی آینه می‌ایستید، ممکن است خودتان را نشناسید. اگر در مورد این تجربه جدید عصبی و یا نگران هستید که ناراحتی‌ای که اکنون احساس می‌کنید برای همیشه باقی بماند، می‌توانید آن را با انجام کارهایی از بین ببرید. یکی از راهکارهایی که می‌توانید انجام دهید تا دیگر نیازی به عینک زدن نداشته باشید، عمل لیزیک است. این بهترین روش درمان برای چشم‌های ضعیف است که می‌تواند عوارض‌های عینک زدن را به حداقل برساند.

لیزیک یا لیزیک (کراتومیلوسیس درجا با کمک لیزر)، که معمولاً به عنوان جراحی لیزری چشم یا اصلاح بینایی با لیزر شناخته می‌شود، نوعی جراحی انکساری برای اصلاح نزدیک‌بینی، دوربینی و یک درمان قطعی برای آستیگماتیسم است. جراحی لیزیک توسط چشم ‌پزشک انجام می‌گیرد که از لیزر یا میکروکراتوم برای تغییر شکل قرنیه چشم به منظور بهبود قدرت بینایی استفاده می‌کند. برای اکثر افراد، عمل لیزیک جایگزین مناسبی برای عینک یا لنزهای تماسی است که با این روش یکی از اصلی ترین روش های جذف دائمی عینک می باشد. در چشم‌هایی که بینایی طبیعی دارند، قرنیه، نور را دقیقاً روی شبکیه در پشت چشم خم می‌کند(انکسار). اما در نزدیک بینی، دوربینی یا آستیگماتیسم، نور به اشتباه خم می‌شود و منجر به تاری دید می‌گردد. عینک یا لنزهای تماسی می‌توانند بینایی را اصلاح کنند، اما درمان واقعی را برای بیمار ارائه نمی‌دهند.

پس اگر قصد برطرف ساختن دائمی مشکل ضعف بینایی خود را دارید و می‌خواهید این کار به نحو احسن صورت گیرد، چه خوب که همین حالا با کارشناسان مجرب تماس گرفته و در مورد مشکل مورد نظرتان  از مشاوران مجرب کمک و راهنمایی دریافت نمایید.

تلفن تماس مرکز مشاوره کلینیک دیدآوران: ۰۹۳۰۸۸۵۹۱۹۶

دیدآوران
دیدآوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *